Terveydellesi tärkeitä harrastuksia

This entry was posted by on Friday, 23 January, 2015 at

Terveys on tärkeä asia meille kaikille. Terveyteen kannattaa jokaisen satsata vielä kun voi, sillä useimmille meistä se tarkoittaa vain pieniä muutoksia arkipäiväisessä elämässämme. Itseään ja oman kroppansa kuntoa ei pidä ottaa liian itsestäänselvyytenä, sillä emme ole ikuisesti nuoria, ja välinpitämätön asenne voi jättää ikuiset seuraukset loppuelämän ajaksi. Omaa kroppaansa voi treenata ja huoltaa monilla eri tavoin; harrastaen ryhmäliikuntaa, joukkueurheilua tai itsenäisesti kehittää itselleen terveemmän fyysisen olemuksen.

Nuorison piireissä harrastukset ovat tärkeä ystävystymiskeino, mutta vanhemmiten nuoruuden harrastukset jäävät, eikä aikaa löydy enää samanlaiseen tavoitteelliseen harrastamiseen. Aikuisena yksilölajit ovatkin helpompaa ujuttaa omaan aikatauluun, eikä kunnossa pysymiseen tarvita päivittäistä sitoutumista. Kuntasalitreenaaminen on varmasti monelle tuttua, mutta useat myös kaihtavat salille lähtemistä. Tekosyiksi annetaan muun muassa kuntosalien ruuhkaisuus ja harjoittelun yksitoikkoisuus. Lihaskunnon ja yleisen kestävyyden treenaamiseen ei tarvitse välttämättä salia, vaan lenkkipolut ja kehon omalla painolla tehtävät harjoitukset ovat myös hyvä tapa aloittaa liikuntaharrastus. Itsenäisen liikkumisen lisäksi monista kaupungeista löytyy myös eksoottisempia lajeja, kuten esimerkiksi pilates ja jooga, jotka ovat omiaan nivelten ja lihasten vahvistamiseen sekä ryhdin ylläpitämiseen. Hyvinvoiva kroppa on kaunis ja kestää arjen haasteet.

Kauniista ja jäntevästä kropasta tulisi huolehtia niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Kuntoilu itsessään tekee kyllä hyvää, mutta tarvitsee ruokavalion tuekseen päästäksesi parhaimmalle tasollesi. On aivan sama oletko mies vai nainen, sillä ihosi, hiuksesi, kyntesi, ja yleinen olemuksesi tarvitsevat kosteutusta, huolenpitoa ja hellyyttä läpi vuoden. Kauneuden ja liikunnan tärkeydestä voi lukea lisää esimerkiksi googlaamalla kauneuteen liittyviä hakusanoja. Esimerkiksi Everydayme.fi on kaikenkattava foorumi, jossa on myös oma kauneusosionsa. Lisäksi sivuston kauneustohtori opastaa kinkkisimmissä kauneuteen ja huolenpitoon liittyvissä asioissa. Jos taas jo tunnet itsesi ja tiedät mitä kroppasi tarvitsee, mutta tarvitset vain opastusta ihonhoitoon ja koko kropan hoitotuotteiden kanssa, vilkaise vinkkejä artikkelistamme Kauneus ja terveys harrastuksen roolissa. Sivulle on tiivistetty hyvin tietoa terveyden ja kauneuden kannalta tärkeistä asioista ja hyvälaatuisista tuotteista.

Liikunnan ja harrastusten lisäksi kokonaisvaltainen hyvinvointi on erittäin tärkeää. “Kohtuus kaikessa” on hyvä mielessä pidettävä mantra, sillä yhteenkään yksittäiseen osa-alueeseen ei yleensä kannata keskittyä muiden kustannuksella. Hyvinvointi huokuu esiin, kun sekä ulkoisesta että sisäisestä kauneudesta on huolehdittu kunnolla!